Waarom een opleiding via Installatiemensen?

Door onze nauwe samenwerking met MBO College Hilversum krijgen onze leerlingen niet alleen de beste begeleiding op theoretisch en praktisch gebied, maar ook een volwaardig MBO-diploma. Dit diploma biedt mooie kansen voor de toekomst. De arbeidsmarkt, vooral met het vooruitzicht op de verduurzaming van woningen, staat namelijk te springen om vakmensen. 

Verder staat bij ons het belang van de leerling altijd voorop. Installatiemensen is opgericht door installatie- en elektrobedrijven uit de regio. En door de sterke verbinding met de sector is een opleidingsplek gegarandeerd. Daarnaast is elke leerling anders en kijken wij voordat we een leerling ergens plaatsen wat de beste match is tussen leerling en bedrijf. Heeft de leerling wat extra ondersteuning nodig? Dan hebben wij in ons pand in Bussum een mooie werkplaats, waar wij die extra ondersteuning ook kunnen bieden. Leerlingen zijn bij ons geen nummer, zij worden door onze leerlingbegeleiders nauw begeleid zodat we ze gedurende de gehele opleidingsperiode kunnen ondersteunen waar nodig.

 

Voordelen van Installatiemensen op een rijtje:

  • Leren en geld verdienen tegelijk
  • Erkend MBO-diploma
  • Persoonlijke begeleiding
  • Zoeken naar de juiste match tussen leerling en leerbedrijf
  • Extra ondersteuning waar nodig
  • Opleidingskosten worden door Installatiemensen betaald
  • Nauwe samenwerking met bedrijven uit de regio

Meer informatie?

Bent u benieuwd of deze opleiding iets is voor uw zoon of dochter en heeft u nog vragen? Houdt onze open dagen in de gaten of neem contact op!

Neem contact op

Contact

Installatiemensen
Bussum
Parallelweg 1
1405 AE Bussum
T: 035 – 623 99 39
E:  info@installatiemensen.nl

 

Inschrijven
Contact